GYIK (Gyakran ismételt kérdések)

 • Ha ma leadom mikor készül el?

  Büszkék vagyunk a gyors és precíz munkavégzésünkre. Legtöbb esetben személyesen megvárható a termék elkészülte (fénymásolás, igazolványkép készítés, fotónyomtatás, laminálás), egyszerűbb munkafolyamatoknál egy óra alatt, összetettebb dolgoknál amennyiben a nyersanyag raktárunkon rendelkezésre áll általában 24-48 órán belül el szoktuk készíteni. Amivel jelentősen lerövidítheted a gyártást, az a helyesen előkészített, jó méretű fájl és a pontos paramétereket tartalmazó megrendelés.
 • E-mailben is elküldhetem a rendelésem?

  Igen, nyomdai anyagok e-mailes megrendelésnél világosan határozd meg az összes paramétert (színes/fekete-fehér, mekkora méretű, hány példány, milyen papírra szeretnéd). Ügyelj a helyesen előkészített, jó méretű fájlra. Megrendelésedet az uh.uoy4tnirp%40ofni címre várjuk. Nagy méret esetén ajánljuk a www.toldacuccot.hu vagy a www.mammutmail.com vagy a www.wetransfer.com weboldalakat ahonnan nagy fájlokat is tudsz küldeni!
 • Szerkesztést is vállaltok?

  Gyakran előfordul, megvan az ötlet hogy mit szeretnének nyomtatni, de sajnos nyomdakész grafikai anyag nem áll a rendelkezésére. Mi segítünk megoldani ezt a problémát mert tervezést, kiadványszerkesztést is vállalunk. Kreativ grafikai elemek helyes alkalmazásával hatásos marketing eszközt hozhatunk létre. Mindig ügyelünk az átláthatóság a figyelemfelkeltés és az információátadás egyensúlyának megteremtésére. Fotókönyvek szerkesztését, kollázsok elkészítését is vállaljuk. Nyomtatás előtt minden esetben látványtervet küldünk!
 • Tudok online is fényképeket rendelni?

  Igen, töltsd le a Google Play-ről a NetLabor applikációt és a partnerek közül átvételi helyként válaszd a Vértes Fotót vagy kérd a képek házhoz szállítását. Megrendelésedet emaiben is leadhatod az uh.uoy4tnirp%40ofni címre. Nagy méret esetén ajánljuk a Google DRIVE felhőjét, a www.toldacuccot.hu, a www.mammutmail.com vagy a www.wetransfer.com weboldalakat ahonnan nagy fájlokat is tudsz küldeni!
  Fizetés és szállítás:● Személyesen veszem át az üzletben, készpénzel vagy bankkártyával fizetek. (7200 Dombóvár, Tesco üzletsor, Köztársaság u. 7.) - Ingyenes szállítás● Előreutalok. (Vértes Fotó Kft., OTP Bank 11746043-20057729) Szállító a Magyar Posta. +1.990 HUF szállítási díj● Utánvét készpénzel fizetek a futárnak. Szállító a DPD futárszolgálat. +2.490 HUF szállítási díj
  Vagy add le a böngésződből ide koppintva: Fotónyomtatás
 • Fényképeket szeretnék, Fit vagy Fill legyen?

  Információ a FITT és FILL eljárás közötti különbségről:FILL eljárás (teljes kitöltés): A fotó teljesen kitölti a papírt, sehol sem marad fehér szegély. Viszont előfordulhat, hogy fontos részlet vágódik le a képből, ha a képfájl oldalaránya nem azonos a leendő papírkép oldalarányával. A FILL eljárásból eredően az esetlegesen lemaradt képrészletek miatt reklamációt nem tudunk elfogadni!FIT eljárás (eredeti arányok): A FIT eljárással kidolgozott képek minden részlete látható lesz a papírképen, de az esetleges oldalarány-különbségekből adódóan a papírképek szélén fehér szegély jelentkezik. Ezek a fehér csíkok töltik ki az eredeti kép és a fotópapír széle közötti részt.
 • Tudok bankkártyával fizetni?

  Igen, az üzletünkben bankkártyával is tudsz fizetni.