GYIK (Gyakran ismételt kérdések)

 • Ha ma leadom mikor készül el?

  Büszkék vagyunk a gyors és precíz munkavégzésünkre. Legtöbb esetben személyesen megvárható a termék elkészülte (fénymásolás, igazolványkép készítés, fotónyomtatás, laminálás), egyszerűbb munkafolyamatoknál egy óra alatt, összetettebb dolgoknál amennyiben a nyersanyag raktárunkon rendelkezésre áll általában 24-48 órán belül el tudjuk készíteni. Amivel jelentősen lerövidítheted a gyártást, az a helyesen előkészített, jó méretű fájl és a pontos paramétereket tartalmazó megrendelés.
 • E-mailben is elküldhetem a rendelésem?

  Igen, nyomdai anyagok e-mailes megrendelésnél világosan határozd meg az összes paramétert (színes/fekete-fehér, mekkora méretű, hány példány, milyen papírra szeretnéd). Ügyelj a helyesen előkészített, jó méretű fájlra. Megrendelésedet az uh.uoy4tnirp%40ofni címre várjuk. Nagy méret esetén ajánljuk a felhő alapú megosztást, mint például a www.mammutmail.com vagy a www.wetransfer.com weboldalakat ahonnan nagy fájlokat is tudsz küldeni!
 • Szerkesztést is vállaltok?

  Gyakran előfordul, megvan az ötlet hogy mit szeretnének nyomtatni, de sajnos nyomdakész grafikai anyag nem áll a rendelkezésére. Mi segítünk megoldani ezt a problémát mert tervezést, szerkesztést is vállalunk. Kreatív grafikai elemek helyes alkalmazásával hatásos marketing eszközt hozhatunk létre. Mindig ügyelünk az átláthatóság a figyelemfelkeltés és az információátadás egyensúlyának megteremtésére. Fotókönyvek szerkesztését, kollázsok/montázsok elkészítését is vállaljuk. Ha kéred nyomtatás előtt látványtervet is küldünk!
 • Tudok online is fényképeket rendelni?

  Igen, megrendelésedet akár e-maiben is leadhatod az uh.uoy4tnirp%40ofni címre. Nagy méret esetén ajánljuk a Google DRIVE vagy az Apple felhőjét, a www.mammutmail.com vagy a www.wetransfer.com weboldalakat ahonnan nagy fájlokat is tudsz küldeni!
  Rendelésed leadhatod egyből a böngésződből is, ide koppintva: Fotónyomtatás
 • Fényképeket szeretnék, Fit vagy Fill legyen?

  Információ a FITT és FILL eljárás közötti különbségről:FILL eljárás (teljes kitöltés): A fotó teljesen kitölti a papírt, sehol sem marad fehér szegély. Viszont előfordulhat, hogy fontos részlet vágódik le a képből, ha a képfájl oldalaránya nem azonos a leendő papírkép oldalarányával. A FILL eljárásból eredően az esetlegesen lemaradt képrészletek miatt reklamációt nem tudunk elfogadni!FIT eljárás (eredeti arányok): A FIT eljárással kidolgozott képek minden részlete látható lesz a papírképen, de az esetleges oldalarány-különbségekből adódóan a papírképek szélén fehér szegély jelentkezik. Ezek a fehér csíkok töltik ki az eredeti kép és a fotópapír széle közötti részt. Természetesen mi ezekre mindig odafigyelünk és segítünk a megfelelő opció kiválasztásában!
 • Ha valami teljesen egyedit akarok abban tudtok segíteni?

  Igen, szeretjük a kihívásokat és a kreatív megoldások hívei vagyunk, bármilyen egyedi grafikai tervezést vagy pólómintát elkészítünk neked a lehetőségeink tárházán belül ;)
 • Tudok bankkártyával fizetni?

  Igen, az üzletünkben bankkártyával is tudsz fizetni.