Fotózás

 • Illustration
  Illustration
  Illustration

  Rendezvényfotózás 

  A rendezvény képi anyagát az utómunkák elvégzése után feltöltjük a szerverünkre ahonnan egy link segítségével lehet letölteni. Kérésre természetesen van mód fizikailag is átvenni (DVD, pendrive).A szolgáltatás ára: első óra 19.900 Ft, minden további megkezdett óra 9.900 Ft. Kiszállási díj: 150 HUF/km.Exkluzív szolgáltatásunk a rendezvény helyszínén történő fotónyomtatás! Ha Te bármilyen rendezvényt szervezel legyen szó fesztiválról, sportrendezvényről, esküvőről, céges partiról, szülinapi buliról, vagy akár egy több napos versenyről stb., legfőbb célod, hogy a vendégekben, résztvevőkben sokáig megmaradjanak a kellemes emlékek. Mi ebben segítünk Neked!Lepd meg a résztvevőket a helyszínen készített kiváló minőségű fotókkal. A képeket még vonzóbbá teheted, ha kéred a fotók szöveggel, és/vagy logóval történő ellátását. A fényképezőgép elkattanása után néhány perc alatt a helyszínen készítjük el a tökéletes minőségű papírképet. A résztvevők, vendégek a digitális felvételek megtekintése után kiválaszthatják, hogy melyik felvételekről szeretnének kézzelfogható papírképet. Képeinket akár a helyszínen (csak zárt térben) felállított műteremben is el tudjuk készíteni. Igény esetén több fotóssal és kiszolgáló személyzettel oldjuk meg a feladatot. Az átadásra két lehetőséget kínálunk. Vagy az előre megbeszélt darabszámot gyártjuk le, amit Te, mint megrendelő fizetsz, így a vendégek, résztvevők ingyen vihetik haza a róluk készült képeket. Vagy mi értékesítjük a saját standunkon, ebben az esetben a képek térítés ellenében vehetők át. Ha szeretnéd, hogy rendezvényed igazán emlékezetes maradjon, fontold meg a képek helyszíni elkészítésének lehetőségét is, keress bátran elérhetőségeink egyikén! Nagy volumenű, nagy létszámú vagy több napos rendezvények, versenyek fotózását (a kizárólagosság biztosítása esetén) akár díjtalanul is tudjuk vállalni!

 • Illustration
  Illustration
  Illustration

  Esküvőfotózás

  Életünk egyik legfontosabb napja, egyszeri és megismételhetetlen. Ne bízd a véletlenre.Reális áron nyújtunk magas minőséget.
  Basic csomag (max. 4 óra rendelkezésre állás) : kreatív fotózás (az esküvő napján), család, baráti valamint csoportképek készítése, polgári és/vagy egyházi szertartás megörökítése, kb. 200 db fotó átadása (DVD-n, pendrive-on vagy linken keresztül) teljes felbontásban, nagyításra készen vízjel és logó nélkül, 50 db 10x15 cm-es nagyítás prémium fotópapíron esküvői albumba rendezve 129.000 HUF
  Plus csomag (max. 8 óra rendelkezésre állás) : kreatív fotózás (az esküvő napján), család, baráti valamint csoportképek készítése, teríték, díszlet, helyszín fotózása, vacsora és lakodalom fotózása a menyecsketáncig, polgári és/vagy egyházi szertartás megörökítése, kb. 400 db fotó átadása (DVD-n, pendrive-on vagy linken keresztül) teljes felbontásban, nagyításra készen vízjel és logó nélkül, 100 db 10x15 cm-es nagyítás prémium fotópapíron eskűvői albumba rendezve, 1 db saját laborunkban készített, síkba nyíló, kasírozott 20 oldalas fotókönyv valódi fotópapíron 14x20 cm-es méretben, ajándék jegyesfotózás (60 perc) az esküvő előtt 249.000 HUF
  Premium csomag (max. 16 óra rendelkezésre állás) : a készülődés megörökítése, kreatív fotózás (az esküvő napján), család, baráti valamint csoportképek készítése, teríték, díszlet, helyszín fotózása, vacsora és lakodalom fotózása a menyecsketáncig, polgári és/vagy egyházi szertartás megörökítése, fotósarok (photo booth) kialakítása a helyszínen vicces kiegészítőkkel, kb. 600 db fotó átadása (DVD-n, pendrive-on vagy linken keresztül) teljes felbontásban, nagyításra készen vízjel és logó nélkül, 200 db 10x15 cm-es nagyítás prémium fotópapíron esküvői albuma rendezve, 3 db saját laborunkban készített, síkba nyíló, kasírozott 20 oldalas fotókönyv valódi fotópapíron 14x20 cm-es méretben, zenés slideshow és webes galéria a válogatott képekből, ajándék jegyesfotózás (90 perc) az esküvő előtt 399.000 HUF
  Természetesen a fentiektől eltérő egyedi csomag is összeállítható. Kérd ajánlatunkat!Kiszállási díj: 150 HUF/km.Kapcsolódó szolgáltatásunk: Fotókönyv

 • Illustration
  Illustration
  Illustration

  Portré fotózás

  Üzleti portré, CV (önéletrajz) fotó, profilkép üzletünkben 2.490 HUF-tól (Akár meg is várható) Helyszíni kiszállással 9.900 HUF (30 perc, kb. 30 felvétel) vagy 19.900 HUF (60 perc, kb. 60 felvétel) + 150 HUF/km kiszállási díj (Dombóváron a kiszállás díjmentes)

 • Illustration
  Illustration
  Illustration

  Gyermek, családi, kismama, fotózás

  Kedvező áron vállaljuk gyermekek, párok és családok fotózását. Ára: 19.900 HUF (30 perc, kb. 30 felvétel) vagy 29.900 HUF (60 perc, kb. 60 felvétel) + 150 HUF/km kiszállási díj (Dombóváron a kiszállás díjmentes)

 • Illustration
  Illustration
  Illustration

  Tabló fotózás 

  A fotózást az iskolába kitelepített műteremben végezzük el. Személyenként 10 db felvételt készítünk amiből egyet rögtön ki kell választani, ezt retusáljuk és ez kerül a tablóra, ugyanebből nyomtatunk 5 db 10x15 cm-es, 10 db 7x10 cm-es és 12 db 3,5x4,5 cm-es képet. Az összes képet (személyenként 9 nyerset és egy retusáltat) teljes méretben, vízjel és logó nélkül feltöltjük a szerverünkre, ahonnan le lehet tölteni. Ez a szolgáltatás 5.990 HUF/fő áron vehető igénybe. Ez az ár nem tartalmazza a nagytabló elkészítésének a költségét! A kiszállási díj 150 HUF/km (Dombóváron díjmentes)

 • Illustration
  Illustration
  Illustration

  Épület, tárgy, háziállat, gépjármű fotózás 

  Helyszíni kiszállással tudjuk vállalni. Ára: 9.900 HUF (30 perc, kb. 30 felvétel) vagy 19.900 HUF (60 perc, kb. 60 felvétel) + 150 HUF/km kiszállási díj (Dombóváron a kiszállás díjmentes)