Fotózás

 • dance
  Illustration

  Rendezvényfotózás 

  A rendezvény képi anyagát az utómunkák elvégzése után feltöltjük a szerverünkre ahonnan egy link segítségével lehet letölteni. Kérésre természetesen van mód fizikailag is átvenni (DVD, pendrive).A szolgáltatás ára: első óra 19.900 Ft, minden további megkezdett óra 9.900 Ft. Kiszállási díj: 150 HUF/km.Exkluzív szolgáltatásunk a rendezvény helyszínén történő fotónyomtatás! Ha Te bármilyen rendezvényt szervezel legyen szó fesztiválról, sportrendezvényről, esküvőről, céges partiról, szülinapi buliról, vagy akár egy több napos versenyről stb., legfőbb célod, hogy a vendégekben, résztvevőkben sokáig megmaradjanak a kellemes emlékek. Mi ebben segítünk Neked!Lepd meg a résztvevőket a helyszínen készített kiváló minőségű fotókkal. A képeket még vonzóbbá teheted, ha kéred a fotók szöveggel, és/vagy logóval történő ellátását. A fényképezőgép elkattanása után néhány perc alatt a helyszínen készítjük el a tökéletes minőségű papírképet. A résztvevők, vendégek a digitális felvételek megtekintése után kiválaszthatják, hogy melyik felvételekről szeretnének kézzelfogható papírképet. Képeinket akár a helyszínen (csak zárt térben) felállított műteremben is el tudjuk készíteni. Igény esetén több fotóssal és kiszolgáló személyzettel oldjuk meg a feladatot. Az átadásra két lehetőséget kínálunk. Vagy az előre megbeszélt darabszámot gyártjuk le, amit Te, mint megrendelő fizetsz, így a vendégek, résztvevők ingyen vihetik haza a róluk készült képeket. Vagy mi értékesítjük a saját standunkon, ebben az esetben a képek térítés ellenében vehetők át. Ha szeretnéd, hogy rendezvényed igazán emlékezetes maradjon, fontold meg a képek helyszíni elkészítésének lehetőségét is, keress bátran elérhetőségeink egyikén! Nagy volumenű, nagy létszámú vagy több napos rendezvények, versenyek fotózását (a kizárólagosság biztosítása esetén) akár díjtalanul is tudjuk vállalni!

 • Illustration
  Illustration

  Esküvőfotózás

  Életünk egyik legfontosabb napja, egyszeri és megismételhetetlen. Ne bízd a véletlenre.Reális áron nyújtunk magas minőséget.
  Basic csomag (max. 4 óra rendelkezésre állás) : kreatív fotózás (az esküvő napján), család, baráti valamint csoportképek készítése, polgári és/vagy egyházi szertartás megörökítése, kb. 200 db fotó átadása (DVD-n, pendrive-on vagy linken keresztül) teljes felbontásban, nagyításra készen vízjel és logó nélkül, 50 db 10x15 cm-es nagyítás prémium fotópapíron esküvői albumba rendezve 129.000 HUF
  Plus csomag (max. 8 óra rendelkezésre állás) : kreatív fotózás (az esküvő napján), család, baráti valamint csoportképek készítése, teríték, díszlet, helyszín fotózása, vacsora és lakodalom fotózása a menyecsketáncig, polgári és/vagy egyházi szertartás megörökítése, kb. 400 db fotó átadása (DVD-n, pendrive-on vagy linken keresztül) teljes felbontásban, nagyításra készen vízjel és logó nélkül, 100 db 10x15 cm-es nagyítás prémium fotópapíron eskűvői albumba rendezve, 1 db saját laborunkban készített, síkba nyíló, kasírozott 20 oldalas fotókönyv valódi fotópapíron 14x20 cm-es méretben, ajándék jegyesfotózás (60 perc) az esküvő előtt 249.000 HUF
  Premium csomag (max. 16 óra rendelkezésre állás) : a készülődés megörökítése, kreatív fotózás (az esküvő napján), család, baráti valamint csoportképek készítése, teríték, díszlet, helyszín fotózása, vacsora és lakodalom fotózása a menyecsketáncig, polgári és/vagy egyházi szertartás megörökítése, fotósarok (photo booth) kialakítása a helyszínen vicces kiegészítőkkel, kb. 600 db fotó átadása (DVD-n, pendrive-on vagy linken keresztül) teljes felbontásban, nagyításra készen vízjel és logó nélkül, 200 db 10x15 cm-es nagyítás prémium fotópapíron esküvői albuma rendezve, 3 db saját laborunkban készített, síkba nyíló, kasírozott 20 oldalas fotókönyv valódi fotópapíron 14x20 cm-es méretben, zenés slideshow és webes galéria a válogatott képekből, ajándék jegyesfotózás (90 perc) az esküvő előtt 399.000 HUF
  Természetesen a fentiektől eltérő egyedi csomag is összeállítható. Kérd ajánlatunkat!Kiszállási díj: 150 HUF/km.Kapcsolódó szolgáltatásunk: Fotókönyv

 • Illustration
  Illustration

  Portré fotózás

  Üzleti portré, CV (önéletrajz) fotó, profilkép üzletünkben 990 HUF-tól (Akár meg is várható) Helyszíni kiszállással 9.900 HUF (30 perc, kb. 30 felvétel) vagy 19.900 HUF (60 perc, kb. 60 felvétel) + 150 HUF/km kiszállási díj (Dombóváron a kiszállás díjmentes)
  Ezen kívül figyelmedbe ajánlunk egy családi sziluett fotózás keretein belül készített élettel teli portré montázst amit közösen hozhatunk össze akár üzletünkben előzetes bejelentkezés alapján! Higgyétek el, ez nem csak egy sima fotózás lesz! Amikor visszanéztek erre, ez egy kis időutazás lesz a boldog pillanatokba, amikor együtt voltatok és csak a másikra figyeltetek. Az emlékek így válnak az életünk legnagyobb kincseivé. �� Ide kattintva láthattok pár példát!

 • Illustration
  Illustration

  Gyermek, családi, kismama, fotózás

  Kedvező áron vállaljuk gyermekek, párok és családok fotózását. Ára: 19.900 HUF (30 perc, kb. 30 felvétel) vagy 29.900 HUF (60 perc, kb. 60 felvétel) + 150 HUF/km kiszállási díj (Dombóváron a kiszállás díjmentes)

 • Illustration
  Illustration

  Tabló fotózás 

  A fotózást az iskolába kitelepített műteremben végezzük el. Személyenként 10 db felvételt készítünk amiből egyet rögtön ki kell választani, ezt retusáljuk és ez kerül a tablóra, ugyanebből nyomtatunk 5 db 10x15 cm-es, 10 db 7x10 cm-es és 12 db 3,5x4,5 cm-es képet. Az összes képet (személyenként 9 nyerset és egy retusáltat) teljes méretben, vízjel és logó nélkül feltöltjük a szerverünkre, ahonnan le lehet tölteni. Ez a szolgáltatás 5.990 HUF/fő áron vehető igénybe. Ez az ár nem tartalmazza a nagytabló elkészítésének a költségét! A kiszállási díj 150 HUF/km (Dombóváron díjmentes)

 • Illustration
  Illustration

  Épület, tárgy, háziállat, gépjármű fotózás 

  Helyszíni kiszállással tudjuk vállalni. Ára: 19.900 HUF (30 perc, kb. 30 felvétel) vagy 29.900 HUF (60 perc, kb. 60 felvétel) + 150 HUF/km kiszállási díj (Dombóváron a kiszállás díjmentes)

ViP Partnereink:

Köszönjük, hogy megtiszteltek bizalmatokkal és ti is a minőséget választjátok általunk!

Illustration

Szőke ÁkosFotó & Grafika

Profi esküvőfotózás. Grafikai tervezés és közösségi média kezelés.Kreatívan, személyre szabva.

  Esküvő
  Portré
  Családi
Illustration

KT fotokreatív & art 

Kreatív dokumentarista, porté és esküvői fotózás art végeredménnyel.Ott és úgy, ahogy Te szeretnéd!

  Esküvő
  Családi
  Rendezvény
Illustration

Adriennfoto 

Újszülött-, baba-, gyermek, kismama és családi fotózások. 

  Újszülött/baba
  Gyermek
  Kismama