Grafikai tervezés Dombóváron, a Tesco üzletsorán!

Nézz körül munkáink között a Facebookon vagy az Instagrammon, esetleg itt a Galériában.

Legyen szó bármilyen elképzelésről grafikusaink tapasztaltan állnak minden egyes dizájn vagy egyéb szerkesztési feladat elé!Csak az ötletedre van szükség, és nálunk már forognak is a kreatív agytekervények, tégy minket próbára.

Reklámanyagok, nyomdai termékek gyártásához szükség van nyomdakész grafikai anyagra. Sajnos a kockás papír, telefon szerkesztő, word, excel, powerpoint és egyéb NEM grafikai szoftverekben (pl. canva') készített anyagok ezeknek a nyomdai elvárásoknak nem felelnek meg. Persze ezeket is ki lehet nyomtatni, csak a minősége erősen kifogásolható lesz vagy sokat kell rajtuk dolgoznunk mire nyomtatásra kész.A megfelelő szoftverek használata tapasztalatot igényel és maga a program sem olcsó, ezért nem érdemes időt és energiát fektetned elsajátításukba, inkább bízd ránk!

Szerkesztés,retusálás

400Ft/perc

Social Media oldal építés 

Koppints ide

Nyomdai előkészítés

350Ft/perc

Képszerkesztés

Különböző stílusban az ötleted szerint átszerkesztjük a képeket.

Szeretted, családtagod, barátod, imádott kis kedvenced ott lehet egy teljesen egyedi művészi formában a polcon, falon.Küldd el nekünk elképzelésed, és készítjük is a mintád! Nincs lehetetlen, csak a képzelet szabhat határt.

Rajzosítás:

Fine-ART:

Művészi:

Kompozit:

Értünk a színekhez