Igazolványkép készítésPassportPhoto 4 You

Igazolványképek mindenféle okmányhoz (útlevél, vízum, bérlet, jogosítvány stb.)


Gyakran ismételt kérdések:

 • Hogyan készül?

  Üzletünkben Mi készítjük el a felvételt a készítés során gondoskodunk a megfelelő megvilágításról, a helyes arckifejezésről és a tökéletes pozícionálásról, hogy olyan képet kapj, amelyek megfelelnek az összes hivatalos követelménynek. Legyen szó jogosítványról, útlevélről vagy más hivatalos igazolványról, a professzionális felszerelésünkkel és tapasztalatunkkal kiemelkedő fényképeket érünk el. Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel a végeredménnyel.

 • Milyen gyorsan van kész?

  Szakértő csapatunknak és gyors folyamatunknak köszönhetően nincs szükség hosszadalmas várakozásra. Rövid időn belül elkészíthetjük igazolványképed, anélkül, hogy el kellene hagynod a TESCO épületét. Ideális esetben akár 2 percen belül már a kézhez kapod!

 • Mik a méretei?

  Alapesetben a standard igazolványkép szabványméretei Magyarországon a 35mmx45mm. Igény szerint egyedi méretben is elvégezzük. Az igazolványképeknek tökéletes méretei lesznek, a felbontás és az arányok szempontjából pedig bármire is van szükséged, mi alkalmazkodunk hozzá.

 • Hány darabot kapok?

  Minimum 4db képet kapsz egy rendeléshez de kedvezményesen kérhetsz ugyanabból a képből 8 illetve 12db is, így biztos lehetsz afelől, hogy mindig rendelkezel majd friss és hiteles fényképpel az igazolványaidhoz.

 • Általam készített fotóból is lehetséges?

  Akár adathordozón behozott, vagy e-mailben küldött képről is vállaljuk az elkészítését.Kérünk minden esetben jelöld meg, hogy szeretnél-e háttércserét fehérre vagy egyéb színre.E-mail címünk: uh.uoy4tnirp%40ofni

 • Retusálást is vállaltok?

  Bármilyen szerkesztést is kérhetsz!Viszont oda kell figyelned, ha hivatalos helyre kéred a fotót akkor csak olyan retusálást kérj ami nem befolyásolja a fotó elfogadását (pl pattanáseltávolítás)Az igazolványkép kérhető színes és/vagy fekete-fehér változatban is.

 • Tudok bankkártyával fizetni?

  Igen, az üzletünkben bankkártyával is tudsz fizetni.

Áraink:

Illustration


Általunk készített képről


4 db 2590 HUF
8 db 2790 HUF
12 db 2990 HUF

Illustration


Hozott, küldött képről

Eredeti verzióban:4 db 2390 HUF8 db 2590 HUF12 db 2790 HUF
Fehérre cserélt háttérrel:4 db 2590 HUF8 db 2790 HUF12 db 2990 HUF