Fotókönyv tervezés, gyártás

Illustration
Illustration

Express fotókönyv

A legjobb megoldás, ha gyors, de igazán egyedi ajándékot szeretnél adni. A lapokat vastag fotópapírra, kétoldalas fotónyomtatással készítjük, majd gyors kötészeti eljárással helyezzük el az általad kiválasztott bőr- vagy szövet bevonatú, színes, elegáns fehér, vagy fekete kemény borítóba – aminél azt is megválaszthatod, hogy a felületén legyen-e egy ablak, ami a könyv témáját látni engedi, vagy inkább komolyabb, zárt felületű legyen. Külön előny, hogy a gyors fotókönyv borítója sérülés nélkül bontható ezért később a lapok cserélhetők, bővíthetők.

Főbb jellemzők: A klasszikus fotókönyvet két különböző formátumban kínáljuk. 22x28 és 30x30 cm-es méretben. Egy kötésben legfeljebb 20 lap (40 oldal) szerepelhet. A lapok 200 g / m2-es prémium papírra készülnek, valósághű színekkel. A fotókönyvek ára a felhasznált oldalak számától, a választott borító típusától, valamint annak méretétől függ. Az oldalakon elhelyezhet egy képet is, vagy akár ötvenet, ezért a képek száma nem befolyásolja a könyv árát. Minden borító ára tartalmazza a köny első néhány lapjának költségét. Ha több oldalra van szükséged, pótlapokkal bővítheted a könyvet.

Árak (szerkesztés nélkül):22 x 28 cm / 12 oldallal Szövet: 6.900 HUF, Bőrhatás: 8.500 HUF, Pótlap: 600 HUF30×30 cm / 12 oldallal Szövet: 9.900 HUF, Bőrhatás: 11.900 HUF, Pótlap: 900 HUF

Illustration

Panoráma fotókönyv

Valódi fotópapírra készítjük el a képeket. Illesztés nélküli, egybefüggő oldalpárokból állnak, így kiváló lehetőséget teremtenek széles formátumú képek minőségi megjelenítésére. Ennél a kötészeti eljárásnál a könyv összehajtott oldalpárjait hátoldalukkal egy speciális öntapadós kartonlappal egymáshoz ragasztjuk, így a nyitott oldalpárok vágás nélküli felületet képeznek. A könyv 20 oldalból áll, mérete 14x20 cm, formátuma álló. Ára: 16.990 HUF (szerkesztés nélkül)

Illustration

Fine Art fotókönyv

A legnívósabb fotóalbumok a kínálatunkban. Számtalan borító, könyvbelső és kiegészítő választható hozzá. A minikönyvektől az óriás luxus albumig, ha csak a legjobbal éred be ezt válaszd. Virtuális bemutatóterem a következő linken: www.mercatomomento.comEzeknek az albumoknak csak a tervezése, szerkesztése történik nálunk a kivitelezés egyik partnerünknél, ezért számolni kell a hosszabb átfutási idővel.Ára: 18.000 HUF-tól (szerkesztés nélkül)

Illustration

Spirálkötött album

Nyomdai eljárással készített, két oldalt nyomott lapok amiket fém ikerspirállal fűzünk össze. Akár 100 oldalas is lehet!Ára: 4.500 HUF-tól (szerkesztés nélkül)

Illustration

Fotó füzet

Nyomdai eljárással készített, két oldalt nyomott lapok amiket a közepén tűzünk össze. Sokféle méretben el tudjuk készíteni.Ára: 2.900 HUF-tól (szerkesztés nélkül)