Digitalizálás, archiválás

Mentsd meg az értékes felvételeid, így unokáid is látni fogják!

Vállaljuk papír és egyéb alapon lévő fényképek digitalizálását, valamint régi képek vagy diafilmek szkennelését és javítását is!
Felhívjuk a figyelmedet, hogy szerkesztési, vágási feladatokat is vállalunk.Üzletünkben lemezek, memóriakártyák és pendrive-ok is kaphatók!

Régi képek felújítása, retusálása, színezése

Tündököljön ismét a régi fényében!Hozd el réges-régi képeid, nem baj ha sérült, kifakult, vagy hiányos, mi megoldjuk, hogy újjáéledjenek!

retro

Előtte / Utána

Képjavítás

Árak

A feltüntetett árak a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák!

Restaurálás/Felújítás

Digitális szerkesztés percdíja: 350 HUF

Restaurálás során kijavítjuk a képen található hibákat, úgy mint por, karcok, szakadás, majd ezekután a színeket és amennyiben igény van rá, az egyéb hibákat is orvosoljuk ha lehetséges, pl. hiányzó részek pótlását vagy részleges elszíneződések eltüntetését.


Munkáink során kitapasztaltuk, hogy egy-egy kép javítása sérülésektől függően a pár perctől a fél-, sőt egyes esetekben akár egy órát is igényel.

Szkennelés


1-5 db 300 HUF6-24 db 275 HUF25-49 250 HUF50 felett 200 HUFÚjraszínezés

Digitális szerkesztés percdíja: 350 HUF

Régi fekete-fehér képek újraszínezése során kétféleképpen járunk el, vagy donorképekről klónozunk automatikus színeket, vagy pedig a megrendelő elmondása alapján a megadott színekkel dolgozunk. Adott esetekben akár a kettő kombinációjával.


Az újraszínezési procedúra rutinunkat tekintve még bonyolultabb esetekben sem több mint 10-30 perc.