Digitalizálás, archiválás

Mentsd meg az értékes felvételeid, így unokáid is látni fogják!

 • Miként adhatom le a képeket digitalizálásra?

  Hozhatod személyesen a papír és egyéb alapon lévő fényképeid, negatívjaid vagy diafilmjeid, de elküldheted nekünk postán, futárral vagy akár foxposton is!A személyesen nálunk hagyott médiumokért teljes felelősséget vállalunk, nyugodtan ránk bízhatod, nagyon vigyázunk rájuk amíg vissza nem kapod őket!

 • Vállaljátok negatívok vagy diafilmek szkennelését és javítását is?

  Vállaljuk papír és egyéb alapon lévő fényképek digitalizálását, valamint régi képek, negatívok vagy diafilmek szkennelését és javítását is!

 • A képek javítását/restaurálását is meg tudjátok csinálni?

  Felhívjuk a figyelmedet, hogy az alapárban a vágás és lehetőség szerint a képek fehéregyensúlyának és kontrasztjának helyreállítása benne van, de szerkesztési restaurálási feladatokat is vállalunk. Nem baj ha szakadt, sérült, kifakult, vagy hiányos, mi megoldjuk, hogy a képeid újjáéledjenek!Restaurálás során kijavítjuk a képen található hibákat, úgy mint por, karcok, szakadás, majd ezekután a színeket és amennyiben igény van rá, az egyéb hibákat is orvosoljuk ha lehetséges, pl. hiányzó részek pótlását vagy részleges elszíneződések eltüntetését.Ezenkívül, ha portréról van szó, minden esetben szoftveres arcélesítést végzünk amennyiben ezt a képen lehetséges elvégezni!

 • Miként adjátok át a kész fájlokat?

  Elküldhetjük neked elektronikus úton is, pl e-mailben, de hozhatsz bármilyen adathordozót is a képek átvételére.Üzletünkben memóriakártyák és pendrive-ok is kaphatók!

Régi képek felújítása, retusálása, színezése

Tündököljön minden kép ismét a régi fényében!

retro

Előtte / Utána

Képjavítás

Árak

A feltüntetett árak a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák!

Restaurálás/Felújítás

Digitális szerkesztés percdíja: 400 HUF

Restaurálás során kijavítjuk a képen található hibákat, úgy mint por, karcok, szakadás, majd ezekután a színeket és amennyiben igény van rá, az egyéb hibákat is orvosoljuk ha lehetséges, pl. hiányzó részek pótlását vagy részleges elszíneződések eltüntetését.


Munkáink során kitapasztaltuk, hogy egy-egy kép javítása sérülésektől függően a pár perctől a fél-, sőt egyes esetekben akár egy órát is igényel.

Szkennelés


1-5 db 300 HUF6-24 db 275 HUF25-49 250 HUF50 felett 200 HUF


Diaszkennelés 100HUF /db

Újraszínezés

Digitális szerkesztés percdíja: 400 HUF

Régi fekete-fehér képek újraszínezése során kétféleképpen járunk el, vagy donorképekről klónozunk automatikus színeket, vagy pedig a megrendelő elmondása alapján a megadott színekkel dolgozunk. Adott esetekben akár a kettő kombinációjával.


Az újraszínezési procedúra rutinunkat tekintve még bonyolultabb esetekben sem több mint 10-30 perc.