Nyomda * Fotó * Ajándék

Nyomda * Fotó * Ajándék

Digitalizálás, archiválás

Mentsd meg az értékes felvételeid, így unokáid is látni fogják!

Vállaljuk papír és egyéb alapon lévő fényképek digitalizálását, valamint régi képek vagy diafilmek szkennelését és javítását is!
Felhívjuk a figyelmedet, hogy szerkesztési, vágási feladatokat is vállalunk.Üzletünkben DVD lemezek és pendrive-ok nagy választékban kaphatók!

szkennelés

Régi képek felújítása, retusálása, színezése

Tündököljön ismét a régi fényében!Hozd el réges-régi képeid, nem baj ha sérült, kifakult, vagy hiányos, mi megoldjuk, hogy újjáéledjenek!

retro

Előtte / Utána

Árak

A feltüntetett árak a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák!

Restaurálás/Felújítás

Digitális szerkesztés percdíja: 250 HUF

Restaurálás során kijavítjuk a képen található hibákat, úgy mint por, karcok, szakadás, majd ezekután a színeket és amennyiben igény van rá, az egyéb hibákat is orvosoljuk ha lehetséges, pl. hiányzó részek pótlását vagy részleges elszíneződések eltüntetését.


Munkáink során kitapasztaltuk, hogy egy-egy kép javítása sérülésektől függően a pár perctől a fél-, sőt egyes esetekben akár egy órát is igényel.

Szkennelés

A4

1-5 db 200 HUF6-15 db 175 HUF16-25 150 HUF26 felett 125 HUF

A3

1-5 db 250 HUF
6-15 db 225 HUF
16-25 db 200 HUF
26 felett 175 HUF

Újraszínezés

Digitális szerkesztés percdíja: 250 HUF

Régi fekete-fehér képek újraszínezése során kétféleképpen járunk el, vagy donorképekről klónozunk automatikus színeket, vagy pedig a megrendelő elmondása alapján a megadott színekkel dolgozunk. Adott esetekben akár a kettő kombinációjával.


Az újraszínezési procedúra rutinunkat tekintve még bonyolultabb esetekben sem több mint 10-30 perc.