Póló nyomás

Pólók, trikók, mezek, ingek, pulóverek feliratozása, textilnyomása.

Illustration

Szublimációs

4990 HUF-tól

Ezzel a technikával fehér PE (poliészter) pólókra tudunk nyomtatni fotóminőségben szinte bármilyen képet.

flexfóliás

Flex fóliás

4990 HUF-tól

Ezzel a technikával bármilyen anyagú és színű pólóra tudunk egyszínű szöveget egyszerűbb grafikát felvinni.

Számtalan alkalom létezik, hogy egyedi pólóval lepd meg családodat, barátaidat. Születésnap, legénybúcsú, lánybúcsú, vicces ajándék, promóciós ajándék, saját kreatív design stb. Cégeknek emblémázott munkaruha, céglogós egyen póló, pulóver. Iskoláknak osztálypóló, testnevelésre, kirándulásra, vetélkedőre. Egyesületeknek számozott, feliratozott mezek, trikók, melegítők. Írd meg elképzelésed, Mi megtervezzük, megszerkesztjük és küldünk egy látványtervet róla. Ha elnyeri a tetszésedet már el is kezdjük a gyártást. Nagyobb tétel esetén egyedi árat kalkulálunk Neked.

Kizárólag piacvezető, jó minőséget képviselő márkák termékeit forgalmazzuk.Nálunk megtalálható szinte az összes nagy textilszolgáltató promóciós, munkaruházati, ajándék és divatáru kínálata.

Cégünk hivatalos forgalmazója a cseh Adler (Malfini) márkának akik egyben fő beszállítónk is.Az ADLER Czech, a.s. az egyik vezető promóciós textilszolgáltató Csehországban és Európában.Márkái, a MALFINI®, a MALFINI Premium®, a Piccolio és a RIMECK® munkaruhákat 25 európai országban forgalmazzák.Az alábbi naponta frissülő online katalógusból lehet kiválasztani a fazont, színeket és a méretet.Rendelésedet leadhatod személyesen, emailben vagy telefonon.

Letölthető katalógusok:

adler