Vászonkép készítés

A mi vászonképeink szeretettel készülnek 🥰🤲 kézzel készült🖼 valódi fakeretre feszített💫 törésmentes anyagból🧱 mikroporózus vászonra🖨 2400dpi-s nyomtatóval⚜️ 3D hatást eredményező💎 kristálytiszta élesség🌈 élénk színekkel🧪 teljesen oldószer mentesen♻️ környezetbarát módon📊 8 színű pigmenttintából☀️ UV-álló festékekkel
Különleges, egyedi, művészi hatású reprodukció amelyet fénykép, grafika alapján készítünk el. A vászonképet úgynevezett vakrámára feszítve készítjük el, az oldaléleken 3–5 cm vastagságban tovább fut a kép, így a falra akasztva kiemelkedik annak síkjából. Az oldalélekre futtatás miatt a képet nagyobbra nyomtatjuk, így a szemből látható rész annyival kisebb lesz, amennyi az oldalélekre kerül. Akkor választjuk ezt a lehetőséget, ha a kép oldalsó 5 centiméternyi sávja nem hordoz fontos részleteket. Létezik olyan változat is, amikor egy árnyékkeret veszi körül az egész képet amelynek segítségével kitolható a kép széle az oldalélekig. Az általunk használt vászon kiválóan feszíthető tűzhető. Nagyobb méretű vakrámáknál merevítőt is használunk. Minden képet ellenőrzünk nyomtatás előtt. Vastag 360 grammos prémium festővászonra tetszőleges méretben készítjük el , pénz visszafizetési garanciával!Több fotót szeretnél egy vászonképre? Nem probléma! Örömmel vállaljuk montázsok tervezését, szerkesztését, feliratozását.Ha kéred javítunk is a képeiden, fényerő, kontraszt beállítás, retus, háttércsere stb.

Csak nyomtatás vakrámára feszítés nélkül

Ára: 39.000 HUF/m2
Példák:30x40cm: 4680HUF40x60cm: 9360HUF50x70cm: 13650HUF60x80cm: 18720HUF

Nyomtatás + vakrámára feszítés

Ára: 49.000 HUF/m2
Példák:30x40cm: 9800HUF40x60cm: 17150HUF50x70cm: 23520HUF60x80cm: 30870HUF

Nyomtatás + vakrámára feszítés + árnyékkeret

Ára: 89.000 HUF/m2
Példák:30x40cm: 10680HUF40x60cm: 21360HUF50x70cm: 31150HUF60x80cm: 42720HUF

Több képből szeretnéd a vászonképedet?

Nem probléma!Vállaljuk több képből összeállított montázsok tervezését, szerkesztését. Kész papírképeket is hozhatsz a fotómontázsra és mi beszkenneljük, kijavítjuk őket ;)Egyedi design, idézet vagy felirat is kérhető, sőt akár saját gyerekrajzokat is tehetünk rá!A szerkesztés ára komplexitástól függ, a mindenkori szerkesztési percdíjat számoljuk fel!

Sajnos nagyon gyakori, hogy Facebook-ról mentitek le a fényképeket, vagy Messenger-rel, Viber-rel, WhatsApp-pal küldözgetitek át egymásnak, vagy ingyenes App-al előre megvágjátok, filterezitek. Ilyenkor a mentés során durván leromlik a kép minősége, mely egy telefon-képernyőn nézve biztosan nem tűnik fel.A vászonképek viszont nagy felbontással készülnek, ezért az így elmentett képek vagy nagyításon kell átessenek vagy festményesítést/rajzosítást szoktuk javasolni, de a legjobb ha ilyenkor több képes montázst kértek!

Mondj igent
a minőségre!
Illustration

Vakrámára feszített vászonkép fotómontázsból.

Illustration

Vakrámára feszített vászonképek falra illesztése.

Illustration

Több vászonkép elegáns elrendezésben.

Illustration

Vakrámára feszített vászonképek.

Illustration

Vászonkép fekete árnyékkerettel.

Illustration

Fekete árnyékkeret közelről.

Illustration

Egyedi kép szerkesztése stock fotókból.

Grafikai munkák

Különböző stílusban az ötleted szerint átszerkesztjük a kért képet.

Szeretted, családtagod, barátod, imádott kis kedvenced ott lehet egy teljesen egyedi művészi formában a polcon, falon.
Küldd el nekünk elképzelésed,és készítjük is a mintád!
Nincs lehetetlen, csak a képzelet szabhat határt.

Rajzosítás:

Fine-ART:

Művészi: