A Csapat

A cég története több mint egy évtizedre vezethető vissza. Szolgáltatásaink körét ezen idő alatt igen szélesre bővítettük.A rendezvényfotózás kezdetektől vállalkozásunk alappillérének számított.Az ebből fakadóan megszerzett tapasztalat és a fényképezésből származó rutin sokszínű szolgáltatások sokaságát hozta magával.Csapatunk ezen idő alatt bővült, majd csökkent és a névváltoztatást követően itt tartunk ma, de nincs megállás:
• rendezvényfotózás• tematikus stúdiófotózások• képkidolgozás / fotólabor• digitalizálás, restaurálás, felújítás• nyomdai tervezés és kivitelezés• digitális grafikák és tervek készítése• fényképes ajándéktárgyak tervezése és gyártása• képkeretezés és vászonkép-gyártás
A munkahelyünk olyan környezet, amely a professzionalizmusra, a munka magas színvonalára és az olyan értékekre összpontosít, mint a tisztelet, az integritás és az együttműködés. Ezt a munkahelyet nyitott kommunikáció és a kiválóság iránti elkötelezettség jellemzi. Tevékenységeik során kiemelt fontosságot tulajdonítunk a jókedv iránt, miközben nagy hangsúlyt fektetünk a maximális vevői elégedettség elérésére.Csak olyan minőségű szolgáltatást és termékeket nyújtunk ami nem csak a vevőink de nekünk és családunk számára is elég magas minőségű!Ha próbára tennéd kreativitásunk, állunk rendelkezésedre, fordulj hozzánk jókedvvel, akkor is ha csak tanácsra lenne szükséged, ahogy tudunk segítünk!

Károly

Komprádt Károly

Ügyvezető, nyomdász

A cég tulajdonosa, ügyintézője.Eredetileg épületszobrász,15 éve foglalkozik fotózással.Ő az aki a gyártást felügyeli ésa nyomtatásokat szakvezeti.

#rendezvényfotós #komo

Barbara

Fülöp Barbara

Üzletkötő, ajándékgyártó

A gyártások vezetője,megrendelések mestere.Ő az aki a kéréseid feljegyzi, és az ajándékaid megvalósítja.

#DracoDormiensNunquamTitillandus

Norbert

Balogh Norbert

Grafikus, marketinges

A grafikai műhely vezetője, a képekés színek nyelvének beszélője.Ő az aki a grafikai anyagokat előkészíti és az ötleteid valóra váltja.

#kutyafotós #vidordesign

Norbert

Fahéj

Irodakutya, boltörző :)

Mindig itt van velünk, állandó kíváncsiságával és vidám természetével sokak szívébe belopta magát. Jelenléte mosolyt csal mindenki arcára.

Print4You
We are a dog Company

Miért Mi?

Legyen szó bármilyen komplex munkáról, mi biztosítunk arról, hogy minőségi nyomtatott termékeink biztosan elnyerik a tetszésedet!

Garancia

Számunkra a vevő elégedettsége a legfontosabb, munkánkra 100% garanciát vállalunk.

Minőség

Alapvető és elengedhetetlen. Minőségi alapanyagokra dolgozunk a legújabb gépekkel.

Kedvező ár

Ár-érték arányban velünk jól jársz.Tőlünk azt a minőséget kapod amiért fizettél! Kérj ajánlatot!

Megbízhatóság

A vállalt munkát a leggyorsabban elkészítjük, probléma esetén mindig rendelkezésre állunk. Mindent egy kézben tartunk!

Tapasztalat

Mindig a legjobb tudásunk szerint dolgozunk és ennek tükrében készítjük el a megrendeléseket. Szembenéztünk már temérdek nehézséggel...

Elhivatottság

Szeretjük a munkánk, ezért folyamatosan várjuk az újabb kihívásokat. Reméljük neked is segíthetünk valamiben!

Rugalmasság

Egyedi igények elkészítésében is állunk rendelkezésedre. Nálunk a kívánságod az első!

Ügyfél központúság

Szerintünk egy együttműködés akkor működik jól, ha szem előtt tartjuk az ügyfelek kívánságait a szakmai lehetőségek tárházán belül.