Minőségi fotónyomtatás,akár egy bevásárlás ideje alatt, Dombóváron, a Tesco üzletsorán!

Értünk a képek nyelvén.

Igazi fénykép, igazi élmény!

Egy fénykép többet mond ezer szónál – tartja a mondás, és milyen igaz! Egy emlékezetes szelfi a barátokkal, egy élvezetes kirándulás, gyermekünk mosolya, vagy a születésnapi torta gyertyáinak elfújása mind-mind olyan emlékek, melyek fotópapíron garantáltan megmaradnak ha előhívatod őket! Nyugodtan bízd ránk a fotóid kinyomtatását, képeid természetesen bizalmasan kezeljük, és köszönjük ha minket választasz emlékeid örökéletűvé varázslásához! Minden nap képekkel dolgozunk. Fényképezünk, szerkesztünk, laborálunk, szkennelünk, nyomtatunk. Hiszünk benne, hogy a mai felgyorsult világunkban is helye van a papírképeknek.Ezért dolgozunk. Rengeteg eszköz alkalmas a fotóink tárolására de bárki bármit mond, nincs ahhoz fogható, mint mikor az albumot vagy fotókönyvet lapozgatva nosztalgiázunk az előhívatott fényképek fölött.Nálunk csak prémium minőség van, felár nélkül, valódi fotópapírra, amilyen méretben csak szeretnéd!

Gyakran ismételt kérdések:

 • Hogy tudok fényképeket rendelni?

  Különböző megoldásaink vannak a képek eljuttatására a nyomtatónkig:• Átküldheted az üzletben Bluetooth-on• Pendrive-on vagy CD-n is hozhatod• Csatolhatod e-mailben: uh.uoy4tnirp%40ofni• Megoszthatod felhőben Nagy méret esetén ajánljuk a Google DRIVE vagy az Apple felhőjét, vagy a mammutmail.com vagy a wetransfer.com weboldalakat ahonnan nagy fájlokat is tudsz küldeni! Ha Gdrive-ból osztanád meg akkor a következő e-mailhez kérünk letöltési engedélyt: moc.liamg%40uoy4tnirp.pohs• Vagy a fenti megrendelőlap gombok használatával!

 • Ha ma leadom mikor készül el?

  Büszkék vagyunk a gyors és precíz munkavégzésünkre. Legtöbb esetben személyesen megvárható a fénykép, egyszerűbb szerkesztéseknél egy óra alatt, összetettebb dolgoknál általában 24-48 órán belül tudjuk elkészíteni. Amivel jelentősen lerövidítheted a gyártást, az a helyesen előkészített, jó méretű és kiterjesztésű fájl és a pontos paramétereket tartalmazó megrendelés.

 • Másolatot is tudtok meglévő papírképeimről?

  Igen hozhatsz papírképet is szkennelni, sőt akár restaurálni is tudjuk a régi képeket ha szeretnéd!Hozd el papíralapú képeid, nem baj ha sérült, kifakult, vagy hiányos, mi megoldjuk, hogy újjáéledjenek!
  Vállaljuk papír és egyéb alapon lévő fényképek digitalizálását, valamint régi képek vagy diafilmek szkennelését és javítását is!

 • Szerkesztetek is?

  Ingyenes képkorrekciót végzünk minden fényképen, hogy az eredmény mindig tökéletes legyen.Nyomtatás előtt igény szerint helyre rakjuk a színeket, kontrasztot állítunk, lehetőség szerint helyére kerül a fehéregyensúly és az élesség.Odafigyelünk a méretarányokra, hogy ne maradjanak le a fontos részletek!
  Gyakran előfordul az is, hogy megvan az ötlet hogy mit szeretnének nyomtatni, de sajnos nyomdakész grafikai anyag nem áll a rendelkezésére. Mi segítünk megoldani ezt a problémát mert tervezést, szerkesztést is vállalunk. Fotókönyvek szerkesztését, kollázsok/montázsok elkészítését is vállaljuk. Ha kéred nyomtatás előtt a látványtervet is megtekintheted!
  A Grafikai tervezés menüben további információt is találsz!

 • Előhívásnál, Fit vagy Fill legyen?

  A telefonokkal és digitális gépekkel készített fotók oldalarányai különbözőek, az így készített képek méretaránya kisebb-nagyobb mértékben eltér a róluk készítendő papírképek oldalarányától.A választási lehetőségeknél a Fit-in és Fill-in opciókat alkalmazzuk.A FIT eljárás (eredeti arányok) a gyakorlatban annyit tesz, az eredeti képarány megtartása, ennek eredményeképp ha egy 10x15cm-es papírra szeretnél egy négyzetes arányban fotózott képet, a rövidebbik oldalakat két fehér csík határolja majd hogy a kép egészében beleférjen. Ezzel eljárással kidolgozott képek minden részlete látható lesz a papírképen, de az esetleges oldalarány-különbségekből adódóan a papírképek szélén fehér szegély jelentkezik. Ezek a fehér csíkok töltik ki az eredeti kép és a fotópapír széle közötti részt. Természetesen mi ezekre mindig odafigyelünk és segítünk a megfelelő opció kiválasztásában!Emellett a FILL eljárás (teljes kitöltés) opció választásakor a képedet a hosszabbik oldalán levágjuk, úgy, hogy a kép témája/tartalma érdemben ne változzon, de klasszikus módon keret nélkül kitöltse az egész rendelt méretű papírt, így sehol sem marad fehér szegély. Viszont előfordulhat, hogy fontos részlet vágódik le a képből, ha a képfájl oldalaránya nem azonos a leendő papírkép oldalarányával. A FILL eljárásból eredően az esetlegesen lemaradt képrészletek miatt reklamációt nem tudunk elfogadni!
  Természetesen mi ezekre mindig odafigyelünk és segítünk a megfelelő opció kiválasztásában!

 • Igazolványképet is készítetek?

  Igen! Szerezd be gyorsan és egyszerűen nálunk! Az igazolványkép készítés során gondoskodunk a megfelelő megvilágításról, a helyes arckifejezésről és a tökéletes pozícionálásról, hogy olyan képet kapj, amelyek megfelelnek az összes hivatalos követelménynek. Legyen szó jogosítványról, útlevélről vagy más hivatalos igazolványról, a professzionális felszerelésünkkel és tapasztalatunkkal kiemelkedő fényképeket érünk el. Szakértő csapatunknak és gyors folyamatunknak köszönhetően nincs szükség hosszadalmas várakozásra. Rövid időn belül elkészíthetjük igazolványképed, anélkül, hogy el kellene hagynod a TESCO épületét. Sőt ha van megfelelő képed hozzá akár online is megrendelheted! Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel a végeredménnyel. Az igazolványképeknek tökéletes méretei lesznek, a felbontás és az arányok szempontjából pedig bármire is van szükséged, mi alkalmazkodunk hozzá. Minimum 4db képet kapsz egy rendeléshez így biztos lehetsz afelől, hogy mindig rendelkezel majd friss és hiteles fényképpel az igazolványaidhoz.
  Ide koppintva több infót találsz: IGAZOLVÁNYKÉPEK

Áraink

9x13, 10x15

1-5 db 309 HUF

Vásárolj többet, olcsóbban!6-24 db 279 HUF25-49 db 249 HUF50-99 db 219 HUF100-199 db 189 HUF200 felett 159 HUF

13x13, 13x18

329 HUF


15x15, 15x21

599 HUF


21x21, 21x30

1299 HUF


21x30(A4)

1990 HUF/2 DB


30x40(A3)

1990 HUF/1 DB


Fotópapír/m2

22.000 HUF/m2

Például:30x40 • 2640HUF40x60 • 5280HUF50x70 • 7700HUF60x80 • 10560HUF70x100 • 15400HUF

Képszerkesztés

400 HUF/perc