Bögre

Bögrenyomtatás

Anyaga: kerámia, Térfogata 3 dl

Jó reggelt!Ah. Az első korty forró valami reggel. Van annál jobb ha a kávédat vagy teádat személyre szabott bögréből iszod!? Kortyolgass, miközben nézed a gyerekeidről vagy házi kedvenceidről készült képeket, egy kedves üzenetet, egy belső viccet vagy csak egy szórakoztató alkotást amit szeretsz. Ez mindenki számára boldogító, ha minket kérdezel!
Ajándék mindenkinek!Akár egy születésnapi ajándékot keresel, akár csak valami személyes meglepetést, az egyedi fotóbögrék tökéletes ajándékok bárki számára. A megfizethető és könnyen testre szabható fotóbögréink nagyszerű ajándékok a családnak, a barátoknak sőt még a kollégáknak is. Egy egyedi babás bögre pedig dédelgetett ajándék lesz a nagyszülőknek. Szeretnéd feldobni a dolgokat? Adj hozzá egy vicces idézetet vagy vicces fotót, amely mosolyt csal az arcokra.
Létrehozása egyszerű!A nyomtatott bögrét ugyanolyan könnyű elkészíteni, mint élvezni. A kezdéshez tekintsd meg galériánkat. Ha már van terved megrendelőlapunk segítségével feltöltheted. Ha pedig megtaláltad már a kedvenced, de csavarnál rajta mi szívesen személyre szabjuk neked. Teljesen egyedit szeretnél? Mondd el ötleted és a többiről mi gondoskodunk, és a bögréd néhány napon belül használatra – vagy ajándékba – készen áll.
A bögre prémium minőségű, mikrohullámú sütőben és mosogatógépben is használható.
Az alap fehér bögrén kívül kapható még átlátszó, opál, valamint arany és króm bevonatú is!
Fehér bögre: 3.990 HUFArany/Króm bögre: 4.490 HUF